Håll kyla ute utan att kompromissa med designen - EBEA® balkonginfästning

May, 19, 2020

Att bygga balkonger och utkragande bjälklag i länder där vintrarna är kalla är en riktig utmaning. Att förhindra köldbryggor medan konstruktionens strukturella integritet hålls är inte en lätt uppgift för en designer. Vi introducerar vår EBEA® balkonginfästning för nordisk marknad för att hjälpa dig så din design fungerar - både strukturellt och visuellt.’

 

Vad är EBEA® balkonginfästning?

EBEA® balkonginfästning är ett bärande, isolerat anslutningselement för betongkonstruktioner. Det minimerar värmeförluster i utskjutande balkonger och andra betongkonstruktioner som väggar och bjälklag. EBEA® kan anpassas till dina behov hela vägen från isoleringsmaterial till höjd och bredd. Det kan till och med vara så att du inte bygger en balkonginfästning, utan behöver en bärande termisk barriär för någon annan del i din konstruktion, - EBEA® balkonginfästning är även då rätt lösning för dig. Med EBEA SELECT, ett gratis konstruktionsverktyg, är det ännu enklare att välja den mest lämpade modellen för ditt ändamål.

Spara energi och kostnader.

Enkel installation kombinerat med mångsidiga funktioner gör EBEA® balkonginfästning till en kostnadseffektiv och praktisk lösning för bärande konstruktioner. Produktens design säkerställer att alla standarder och föreskrifter för energieffektivitet enkelt kan uppfyllas tillsammans med garanterade lastöverföringar och stabilitetsegenskaper. Vi levererar produktanslutinfästningen i sin helhet, inklusive hörnelement och distanser för att se till att isoleringen är kontinuerlig genom hela konstruktionen - oavsett om du arbetar med prefabricerade eller platsgjutna konstruktioner.

 

Läs mer om EBEA® balkonginfästning här.

Share
See all articles