EBEA Balcony Disigner

EBEA Balcony Designer är ett kostnadsfritt och webbaserat beräkningsprogram som hjälper dig som konstruktör med balkongdimensionering av EBEA® Balkonginfästningar. Du får en optimerad lösning.

EBEA Balcony Designer används med samma användaruppgifter som till Peikko Designer®. Inloggning är inte ett krav men som inloggad kan en designrapport i PDF-format laddas ner.

Eftersom EBEA Balcony Designer är en onlinebaserad applikation krävs ingen installation och senaste versionen av tjänsten är alltid tillgänglig.

Kom igång med EBEA Balcony Disigner

Att använda verktyget är enkelt. Det första steget är att definiera geometrin och stödjande element. Nästa steg är att lägga till lastförutsättningar. Efter att ha angett efterfrågad indata, klicka på "beräkna" för att starta beräkningen. När beräkningen är klar kommer lämpliga EBEA® Balkonginfästningar att visas. I "översikten" kommer du kunna se de föreslagna EBEA-typerna och de inre krafterna hos de styrande lastkombinationerna för respektive anslutning.

Om anslutningen kräver en speciell lösning; Kontakta bara Peikkos lokala kontor så hjälper dem dig att hitta ett lämpligt alternativ.

Teknisk support

Bilder

Flera Peikko Designer® moduler

Pelaranslutningar

Välj och beräkna Peikko Pelarskor i kombination med Peikko Grundskruvar för en prefabricerad pelaranslutning eller lämpliga Peikko Grundskruvar för anslutning av stålpelare och fundament.

Fästplåt

Välj och beräkna en Peikko fästplåt från våra standardstorlekar eller utforma din egen fästplåt utifrån projekbehovet.

Genomstansnings­armering

Förhindra genomstansbrott i platsgjutna bjälklag och grunder, vid pelare och väggändar.