BOLDA® Pelarsko

BOLDA® Pelarsko designades och utvecklades för att introducera den ny generation pelarskor. Det är en effektiv ersättning för PEC® Pelarsko och är framtagen för att klara tunga belastningsförhållanden. BOLDA® Pelarsko är ETA-godkänd baserat på fullskaliga tester av böjmoment, tvärkraft och brandmotstånd.

BOLDA® Pelarsko är en mycket optimerad och en mer kompakt pelarsko. Den är enkel att hantera och installera. Tack vare att BOLDA® har en effektiv design, kan pelartvärsnittet minskas med upp till 24% i jämnförelse med PEC® Pelarsko.

Fördelarna som våra standardiserade pelaranslutningar har gäller även för den nya produkten BOLDA®. Pelaranslutningarna har ett snabbt och smidigt montage på byggarbetsplatser då att man monterar pelarna på grundskruvarna och justerar de till korrekt nivå i vertikalt läge genom att muttrarna på skruvarna dras åt. Efter att muttrarna dragits åt kan anslutningen stå emot belastningarna under monteringen. Därför behövs vanligtvis ingen tillfällig stagning.

Vi har arbetat med skruvade pelaranslutningar i mer än 30 år. Vi arbetar alltid med vidareutveckling och optimering av produkter för att hitta den bästa lösningen för våra kunder.

 

BOLDA® Pelarsko

  • ETA Godkänd baserat på fullskaliga tester
  • Brandmotstånd via ETA-godkännande som är baserat på verkliga tester. 
  • Pelarskons styvhet verifierad av ETA
  • Minskat pelartvärsnitt med upp till 24%
  • Optimerad tilläggsarmering
  •  Värden defineras för betongkvalitet C35/45

 

BOLDA® Pelarsko lanserades i Januari 2021.

BOLDA® Pelarsko pruduktsida