Snabbare och mer effektiv

Med Peikkos skruvade pelaranslutningar sparar du både tid, pengar och material. Det är anledningarna till att lösningen varit så framgångrik under 30 år. Lösningen gör att din installation av pelare går betydligt snabbare. Vi har bevittnat hur en kund, på ett säkert sätt, installerat en pelare på 6 minuter. En säker och snabb installation gynnar hela byggprocessen. Så snart muttrarna är åtdragna kan pelaren stå säkert. Det eliminerar stagning, minskar krantiden och ger dig mer utrymme på arbetsplatsen.

En komplett lösning

En annan sak som uppskattas av våra kunder är att våra skruvade pelaransluningar, är ett komplett system. En lösning som är både pålitlig och smidig. För konstruktörer betyder det att man kan konstruera starkare, styvare och mer slimmade prefabricerade pelare med mindre toleranser.

Tack vare våra grundskruvar och installationsmallar kan korrekt placering av pelarare säkerställas, precis som planerat.

Systemkomponenter

Skruvade anslutningar för pelare, väggar och balkar

Peikkos skruvade pelaranslutningar är mer än bara en enskilda komponenter. Det är ett komplett system som skapar starka, tillförlitliga anslutningar mellan pelare, pelare och vägg,- balk. När muttrarna har dragits åt kan anslutningen stå emot montagelasterna vilket gör att ingen extra stagning behövs.

BOLDA® Pelarsko

BOLDA® är vår nyaste och mest avancerade pelarsko. Den är starkare och mer kompakt. Den har utvecklats för att möta dagens behov av hårdare betong, ett mindre tvärsnitt och högre belastningar.

HPKM® Pelarsko

Detta är pelarskon som förändrade allt, tillverkat av höghållfast stål i kompakt och lättanvänd design. När pelarskon är ingjuten i betong och muttrarna är åtdragna, ger den en säker anslutning utan att extra stagning behövs.

BECO® Balksko

Vi har även utvecklat en anslutning för balkar! BECO® Balksko är produkten för att skapa en momentstyv anslutning för prefabricerade betongpelare och -balkar.

SUMO® Väggsko

SUMO® är utvecklad för vägganslutningar med skruvförband. Våra SUMO® väggskor skapar skruvförband mellan väggelementen och de är lika effektiva för både horisontella och vertikala anslutningar.

Anders Melin

Anders Melin

Försäljningschef, Ingjutningsgods

Tel. 011-280461
[email protected]

Hugo Granlund

Hugo Granlund

Säljare & Konstruktion, Ingjutningsgods

Mob. +46 72 215 68 92
[email protected]

Föräldraledig

Magnus Jönsson

Magnus Jönsson

Säljare, Ingjutningsgods

Tel. 011-280467
[email protected]

Nina Gustafsson

Nina Gustafsson

Marknadskoordinator & Säljare, Ingjutningsgods

Tel. 011-28 04 92
[email protected]