Reducerat miljöavtryck med DELTABEAM® Green

By Peikko's blog team

April, 24, 2020

DELTABEAM® Green är den nya hållbara versionen av vår innovativa DELTABEAM® samverkansbalk. DELTABEAM® Green skapar ett mervärde för alla inblandade, före, under och efter byggprocessen.

Hos Peikko tar vi hållbarhet på allvar. Vi utmanar ständigt oss själva och vill sätta nya standarder för hela byggbranschen. Vår FoU-avdelning arbetar hårt för att lansera bättre och grönare produkter på marknaden. Vi är stolta över att börja det nya decenniet genom att introducera DELTABEAM® Green till vårt sortiment. DELTABEAM® Green finns nu tillgängligt i Norden och kommer att lanseras i andra städer i Europa vid ett senare tillfälle.

DELTABEAM® samverkansbalk har satt standarden i 30 år

Vår DELTABEAM® samverkansbalk har sedan den kom ut på marknaden år 1989, etablerat sig globalt som första valet för både designers och konstruktörer. DELTABEAM® möjliggör flexibela öppna ytor genom tunna bjälklagskonsruktioner. Jämfört med traditionella lösningar hjälper vår prefabricerade teknik till att optimera materialförbrukningen. Dessutom är VVS-installationer enkla med DELTABEAM® och det integrerade brandskyddet minskar arbetstiden på byggplatsen.

DELTABEAM® Green tänjer gränserna mot en grönare värld

Jämfört med den vanliga DELTABEAM®-produkten, som redan är en hållbar produkt, erbjuder DELTABEAM® Green ett ännu större mervärde till en hållbar och modern konstruktion. DELTABEAM® Green produceras med mer än 90% återvunnet material och använder förnybar energi. Noggrann och exakt konstruktion innebär att mindre material används i produktionen av en DELTABEAM® Green jämfört med traditionella stålkonstruktioner. Dessutom är transporten i samband med DELTABEAM® Green organiserad på ett miljövänligt sätt i hela Norden.

 

Frihet, tillförlitlighet och omfattande hållbarhet med DELTABEAM® Green

Fördelarna med att välja DELTABEAM® eller DELTABEAM® Green är många. Det är en långvarig och pålitlig produkt som passar för alla typer av byggnader i flera våningar och fungerar med alla bjälklag och pelare. Produkten ger stor arkitektonisk frihet till att utforma utrymmen efter önskemål.

När det gäller konstruktionstiden är både DELTABEAM® och DELTABEAM® Green snabba och enkla att montera med ett litet arbetslag och kräver minimal eller ingen stämpning. Det mervärde du får genom att välja den nya och förbättrade DELTABEAM® Green är dess omfattande miljövänlig design som inkluderar allt från material till produktion, certifiering till transport. Detta är det moderna sättet att bygga på, och med Peikkos DELTABEAM® Green kommer du inte bara gå hela vägen utan även ha gjort det lilla extra för en grönare värld.

 

Läs mer: DELTABEAM® Green

Share
See all articles