Säkerställa tillförlitligheten av DELTABEAM®

October, 26, 2020

Med Toblerone, en schweizisk chokladkaka, vet du alltid vad du ska få. Den bekanta triangulära formen i kombination med de knasiga mandelbitarna - du känner igen den.

Vad har detta att göra med Peikko? Även om det inte är lika känt märke som Toblerone, har vi på Peikko också ett triangulärt mästerverk - DELTABEAM®. Och som Toblerone vill vi också se till att människor vet vad de kommer att få, när de väljer Peikko´s DELTABEAM®. För att säkerställa att det har vi registrerat ett 3D-varumärke för DELTABEAM®.

3D varumärket för DELTABEAM® skyddar Peikko´s rättigheter till DELTABEAM® och förhindrar att dess 3D-form kopieras av konkurrenter och förfalskare i 28 EU-länder. Även om imitation är den högsta formen av smicker, vill vi försäkra våra kunder att de kan lita på kvaliteten och säkerheten för stomkomponenterna de använder.

I början av 2019 inledde vi processen för att få och uppnå EUIPO 3D-varumärkesstatus för DELTABEAM® med sin distinkta tredimensionella form och långa, beprövade historia. Våra kunder vet exakt vad de får med DELTABEAM®, som nu har fullt 3D-varumärkesskydd.

Efter att Peikko lanserat sin banbrytande samverkansbalk i september 1989 har DELTABEAM® använts i mer än 15 000 framgångsrika projekt över hela världen. Den tunna bjälklagskonstruktionen ökar designflexibiliteten och ger möjlighet att skapa öppna utrymmen, den sänker även byggnadens driftskostnader och har ett integrerad brandskydd.

null null

Share
See all articles