EBEA SELECT

Hitta den optimala EBEA® Balkonginfästningen till ditt projekt.

Peikko Designer® EBEA SELECT är ett gratis webbaserat verktyg som hjälper konstruktörer att hitta den optimala EBEA® Balkonginfästningen till projektet. Det är nu enklare än någonsin att hitta en passande balkonginfästning för projektet. EBEA SELECT gör dimensioneringsprocessen snabbare och säkrare, ger dig optimerade infästningar på några minuter och skapar förfrågan om offert samtidigt.

Du kan använda EBEA SELECT med samma inloggningsuppgifter som du har till Peikko Designer®. Registrering är inte obligatoriskt, men det låter dig skapa en förfrågan om offert för utvalda infästningar med bara ett klick. Eftersom EBEA SELECT är ett onlineverktyg behövs ingen installation och du använder alltid den senaste versionen av tjänsten.

Kom igång med EBEA SELECT

Användning och resultat

Det finns bara några få obligatoriska fält att fylla. När dessa har fyllts i, erbjuder verktyget en uppsättning lämpliga EBEA® Balkonginfästningar. Du kan välja tillgängliga alternativ eller anpassa varje modell för att hitta en infästning som uppfyller dina designkrav på bästa möjliga sätt.

Se vår EBEA SELECT tutorial video

Bilder

Flera Peikko Designer® moduler

Pelaranslutningar

Välj och beräkna Peikko Pelarskor i kombination med Peikko Grundskruvar för en prefabricerad pelaranslutning eller lämpliga Peikko Grundskruvar för anslutning av stålpelare och fundament.

Fästplåt

Välj och beräkna en Peikko fästplåt från våra standardstorlekar eller utforma din egen fästplåt utifrån projekbehovet.

Genomstansnings­armering

Förhindra genomstansbrott i platsgjutna bjälklag och grunder, vid pelare och väggändar.