Bjärred torg, Bjärred, Lomma Kommun, Sverige

  • Byggnadstyp:
  • Bostadshus
  • Parkeringsplatser
  • Kontorsbyggnader
  • Affärsbyggnader
Hel skärm Stänga

Nytt och modernt torg i attraktiva Bjärred med Peikkos lösning i grunden.

Peikkos PSB® genomstansningsarmering förhindrar genomstansbrott och underlättar armeringsarbetet i grundplattan. Lösningen har använts i grundplattan på bostäderna för att säkerställa att genomstansbrott förhindras på det moderna bostadsområde i Lomma kommun som är under uppbyggnad.

Bjärred torg byggs om till ett attraktivt och modernt område med stort serviceutbud, flerbostadshus, skolor och goda kommunikationer. Hela projektet kommer ha ett grundfokus på människor och miljö. Området kommer att utformas med fokus på gång, cykel eller kollektivtrafik.

Granitor föredetta Midroc har fått i uppdrag att bygga flera av de bostäderna som utgör delar av Bjärred torg som JUUL|FROST Arkitekter designat. Brf Residenset blir ett iögonfallande bågformat flerbostadshus i fyra våningar. Bostadshuset innehåller 54 lägenheter i olika storlekar. På framsidan kommer det ligga ett inbjudande och modernt torg med mycket växtlighet och flertalet butiker. I källaren kommer det bli garage som inkluderar laddstationer för elbilar.

Bakom Brf Residenset, på andra sidan av Norra västkustvägen kommer Brf Paradhusen att byggas. Brf Paradhusen är 16 radhus som utformas för att ge en villakvalitet med närhet till natur, beläget i stadskärnan.

Läs mer down-arrow.png

Fakta om projektet

Våningar:
4
Utvecklare:
Lomma Kommun
Byggentreprenör:
Granitor
Arkitekt:
JUUL|FROST Arkitekter
Leveransår:
2021
Färdigställandeår:
2023

Lösningar vi tillhandahöll

Magnus Jönsson

Magnus Jönsson

Säljare, Ingjutningsgods

Tel. 011-280467
[email protected]