Ett helt nytt verktyg för konstruktörer - Peikko Designer® EBEA SELECT, för val av balkonginfästning.

By Peikko’s blog team

June, 8, 2020

Vi har lanserat EBEA SELECT för att göra din designprocess mer effektiv och smidig. EBEA SELECT är ett gratis verktyg som har skapats för att hjälpa konstruktörer välja rätt typ av Peikko EBEA® balkonginfästning.

Den perfekta matchen med EBEA® Balkonginfästning

EBEA® Balkonginfästning är ett bärande, isolerat anslutningselement för betongkonstruktioner som minimerar köldbryggor i balkonger, eller i andra tillämpningar så som väggar eller bjälklag. Vi erbjuder 15 olika standardmodeller för EBEA® Balkonginfästning, som finns tillgängliga i flera olika varianter. Det är inte alltid rätt att välja rätt kombination. Därför har vi tagit fram EBEA SELECT - ett webbaserat verktyg som snabbt ger dig den mest lämpade infästningen genom att du kan anpassa dina val och kan skapa underlag för offert direkt i programmet.

 

EBEA SELECT har utformats för att vara ett lätthanterligt och smidigt verktyg. Det kräver ingen specifik förkunskap. Det finns några obligatoriska ifyllnadsfält att välja på. När dom har angivits ger verktyget ett förslag på lämpliga kombinationer med en kort beskrivning och teknisk information om kopplingens kapacitet och utnyttjandegrad, styvhet samt isoleringsvärde.

 

För inloggning, använd dina befintliga Peikko Designer® uppgifter eller skapa ett nytt konto och börja konstruera EBEA® Balkonginfästning snabbare, säkrare och mer effektivt i EBEA® SELECT.


Verktyget EBEA® SELECT hittar du här - ebeaselect.peikkodesigner.com

 

Share
See all articles