2020 – Konstruktörernas år.

By Topi Paananen

April, 2, 2020

Under 2019 har Peikko definitivt inte varit passiva. För det första har vi lanserades ett flertal nya produkter som exempelvis PSB PLUS® - system som förhindrar genomstansning vid höga belastningar och EBEA® balkonginfästning - ett bärande, isolerat anslutningselement för betongkonstruktioner.

För det andra så utvecklade vi vårt vindkraftssegment betydligt genom att vara involverade i mer än 400 fundament, med det senaste i Ryssland.

För det tredje ökade vi vår produktionskapacitet anmärkningsvärt - de nyaste fabrikerna i Rumänien och Ras Al Khaimah togs framgångsrikt i bruk.

Det här året, 2020, kommer vi att fokusera ännu mer på konstruktörer.

Vi tror helt enkelt att vi på flera sätt kan arbeta för att underlätta och skapa förutsättningar för konstruktörer, de som gör skillnaden i vår bransch.

Vi kommer att uppdatera och lokalisera flera tekniska manualer. Vi kommer även ta fram förnyade eller uppdaterade programverktyg för konstruktörer som är helt kostnadsfritt att använda. Vi kommer också att tillhandahålla nya produktgodkännanden, så att valet av en produkt kan göras ännu smidigare. Dessutom fortsätter vår kundserviceavdelning att ge teknisk support för konstruktörer och andra kunder.

Vi kommer ordna fler träffar med våra affärspartners inom konstruktion. Vi tror inte att det går att göra affärer enbart via internet. Affärer kräver också att man möts ansikte mot ansikte. 2020 kommer att bli ett spännande år - KONSTRUKTÖRERNAS ÅR.

Oavsett om du är konstruktör eller en annan samarbetspartner till Peikko - hoppas vi kunna fortsätta utveckla samarbetet under 2020!

Topi Paananen

Chief Executive Officer

Peikko Group Corporation

Share
See all articles