Vi introducerar PUUCO® familjen. Nästa nivå av hybridkonstruktion är här, där nya möjligheter och de bästa kombinationerna alltid leder till optimala resultat.

January, 23, 2023

PUUCO® Timber Connections är vårt nya sortiment av standardiserade anslutningar som gör det möjligt att ansluta trä och betong sömlöst och tillförlitligt i stora och tunga konstruktioner. Vårt mål har varit att skapa en helt ny lösning av produkter som gör det möjligt att använda DELTABEAM® Samverkansbalk i alla typer av konstruktioner. Med lanseringen av PUUCO® Timber Connections har vi nått nästa nivå.

Trähybrider är en enorm trend inom byggbranschen och kommer att förbli så under överskådlig framtid. Men visste du att Peikko erbjöd pelarskor för korslaminerade pelare redan för 20 år sedan? Vårt mål har alltid varit att skapa lösningar med produkter som tillsammans ger bästa möjliga resultat.

Det är också ett behov hos våra kunder som har lett oss till att utveckla en komplett lösning av produkter som stödjer DELTABEAM®s tunna bjälklagskonstruktion. Vi vet redan att DELTABEAM® är en oöverträffad lösning. Därför, för att möjliggöra användningen av DELTABEAM® med alla typer av byggmaterial, bygger vi verkligt värde genom att möjliggöra så DELTABEAM® kan kompletteras med alla typer av anslutningar.

Vår definition av hybridkonstruktion handlar om att förbättra säkerheten, hastigheten, utrymmet och hållbarheten genom att effektivt kombinera olika material, komponenter och stomlösningar för att få bästa möjliga resultat. Genom bästa möjliga kombination av olika material kan även de mest unika och arkitektoniskt krävande konstruktionerna bli verklighet. Produkterna i PUUCO®-familjen bidrar till att göra detta möjligt.

Share
See all articles